Spela Bingo

Att spela bingo hör till en svensk tradition som sträcker sig tillbaka till 60-talet. Bingo har länge spelats i vanlig pappersform, där en ruta på fem gånger fem innehållandes siffror skulle fyllas i allt eftersom att de blev dragna. Denna form existerar fortfarande idag, men med hjälp av teknisk utveckling, internets explosion och väldigt många kreativa människor så har bingospelandet revolutionerats.

Idag kan du spela bingo på väldigt många olika sätt och det blir varje år mer populärt att använda sig av internet och olika spelsidor för att testa sin lycka och samtidigt spela för att det är kul. Det finns många olika varianter av bingo att prova på, den ena mer kreativ än den andra, och på den här sidan har vi listat de spelsajter som du kan spela bra bingo hos. Det är inte alltid lätt att hitta den rätta sidan, och ibland så kanske stämning och humör avgör vad som är mest aktuellt, men oavsett så kommer du att kunna hitta mängder av intressanta möjligheter i listan nedan. Här tipsar vi endast om spelsajter som vi på Online-Bingos.se själva testat och tycker är bra.

Lycka till!

4.9

Bingo.com är en av de största och bästa bingosajterna på nätet som även erbjuder massor av slots, live casino och turneringar.

På Bingo.com finns det bingorum som är öppna dygnet runt men även vissa rum som är öppna specifika tider eller tillfällen. Utvalda spelare kan också få chansen att spela i Club Room som är öppet vid särskilda tillfällen med 75-bollars spel.

För dig som vill ha lite extra spänning finns det ett flertal bingoturneringar med chans att vinna upp till 20000 kr. Som ny spelare på Bingo.com får du bonus och om du spelar minispel kan du nå upp till vissa nivåer för att få snurr på lojalitetshjulet med garanterad vinst.

Spela Bingo hos Bingo.com

4.8

Betsson erbjuder fyra bingorum

  • 75-bollarsrummet
  • 90-bollarsrummet
  • 90-bollars + Turborummet
  • Singelrummet

Hos Betsson finns det över 45 bingospel att välja mellan i de olika bingorummen. Bingospelen slumpas från spel till spel så det blir en rolig överraskning vilket som blir nästa spel. Du kan välja om du vill markera brickorna själv eller om det ska ske automatiskt. Om du är van att spela offline på det gamla viset kan du få samma upplevelse genom att markera själv, men är du lat kan du låta bingospelet göra det åt dig.

Spela Bingo hos Betsson

4.5

MamaMia erbjuder över 5 bingo-rum och månadsvis 235000 kr i jackpotvinster. Du kan bland annat välja mellan:

Trio
Det mest populära rummet där du kan köpa max 3 brickor per spel för 1€/bingobricka. Startjackpoten är 100€ och går ut om full bricka går inom 60 drag.

Club60
Precis som Trio gäller det att få full bricka inom 60 drag för att få jackpoten. I Club60 kan du dock köpa upp till 9 brickor per spel som kostar 10 kr/styck. Startjackopoten är här 1000 kr.

PIC-bingo
I PIC-bingo gäller det att få en vinstrad som bildar ett hjärta på bingobrickan. Totalt är det 75 bollar och vinstjackopoten börjar på 100 €. Perfekt spel om du är ute efter en  jackpot då du kan köpa hela 25 brickor per omgång.

Spela Bingo hos MamaMia Bingo

4.1

Det är inte bara i TV-rutan du kan spela Bingolotto, dom har även flyttat in online med för närvarande 15 olika bingospel. Här kan du spela allt från variantbingo, som är precis som i TV-studion, till 90-bollarsbingo och Alla vinner, där alla vinner om en vinner.

Är du en nattmänniska har Bingolotto Nattbingo där dom som vill spela på natten samlas. Är du tvärtom en morgonmänniska kan du spela på Frukostbingo.

Som ny spelare får du 40 kr bonus när du registrerar ett konto och verifierar din mailadress. Du får också 100 kr tillbaka både på din första och andra insättning om du spelar för 100 kr. Bonusarna har inget omsättningskrav.

Spela Bingo hos Bingolotto