Påskkampanj på Hugo hos Leo Vegas

Om du som jag är uppväxt i början av 90-talet kanske du kommer ihåg Hugo som man kunde spela med knapptelefon i TV4 och vinna en stor geleråtta. Det var alltid en liten fördröjning på knapptrycken i telefonen och i själva spelet vilket gjorde det otroligt svårt att vara synkroniserad med Hugo. Alltid lika kul att titta på när folk försöka klara av de olika banorna. Sen kom Hugo som spel till PC där man kunde försöka sig på att klara banorna. Nostalgi!

Hos Leo Vegas finns Hugo i en lite mer modern spelautomat som du kan provspela här. Spelet går ut på att få tre skattkistor och då får man gå in genom dörrar i en gruva för att hitta guldmynt. Får du tre säckar med mynt i rad vinner du storvinst.

Hugo hos Leo Vegas

Fram till och med den 16/4 23:59 har nu Leo Vegas en påskkampanj i spelautomaten Easter Eggs där du både kan vinna freespins och slumpmässiga priser genom att bara spela Easter Eggs. Om du dessutom aktiverar bonusrundan i Easter Eggs får du 10st freespins i Hugo, förutsatt att du satsar minst 2 kr.

Om du spelar Easter Eggs kan du utöver freespins i Hugo finna slumpmässiga priser under hela tävlingsperioden i form av allt från en iPhone 7 och Apple TV till choklad och hörlurar.

Glad påsk!

/Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − åtta =