Jessica vann 59 MKR på dubbla jackpottar hos Mr.Green

Stockholmstjejen Jessica vann 18 miljoner kronor på spelmaskinen Siberian Storm hos Mr Green i november 2015, vilket bland annat Resume uppmärksammade. Vinsten spenderades då bland annat på resa och husköp.

I januari i år hade Jessica turen framme igen och vann den osannolika jackpotten 43 miljoner kronor på Mega Fortune. Det många ställt sig frågan är: kan man verkligen ha så tur att man vinner en stor jackpot två gånger? I våras kunde man sedan höra Jessica i radioreklam för Mr Green och här kan du se en video från bakom kulisserna under reklaminspelningen:

Nyligen startades en diskussionstråd på forumet flashback som fått mycket uppmärksamhet, där många tvivlar starkt på att detta gått helt rätt till. Det spekuleras i att vinsten är påhittad och att Jessica och Mr Green på något sätt hamnat i en dispyt som resulterat i att vinsten hittats på och reklamjippot bara är en del i en överenskommelse mellan parterna. Spelleverantörerna har hand om jackpottarna, vilket Mr Green (eller något annat casino) kan påverka. I detta fall är Siberian Storm utvecklat av IGT medan Mega Fortune är utvecklat av NetEnt så ingen koppling kan göras där emellan.

Totalt har Jessica alltså vunnit närmare 59 miljoner kronor. Om det nu är sant så är det bara att säga grattis och bra jobbat. Tror du man kan ha sån tur att man vinner jackpott två gånger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 3 =